KATEGORI

Produk unggulan

Tentang Kami

About us

 Xuzhou Kevin Mesin Konstruksi Co., Ltd. perenahna di Xuzhou, Jiangsu, Cina. Kami supplier suku cadang mesin konstruksi domestik propésional, utamina museur kana merek panutup XCMG, SHANTUI, LIUGONG, SANY, gearbox sateuacanna, WEICHAI, SHANGCHAI, YUCHAI jsb Daérah bisnis urang ngaliput Afrika, Amérika Latin, Pertengahan wétan, Rusia, Tengah & Asia wétan kidul sareng sajabana Kami ngahasilkeun nasabah gumantung kana penjualan profesional sareng saatos jasa penjualan, kajujuran sareng kagancangan. Wilujeng ngahubungi sareng damel kerjasama sareng kami !!

Maca deui

Warta & Kajadian